2e VBR Seminar: transformatieve bouw (+ excursie LocHal) / UITGESTELD TOT NADER ORDER

LocHal, De Glazen zaal (Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG te Tilburg)

De spoorzone in Tilburg is een voorbeeld van een stedelijk transformatieproject. Het industriële karakter van Tilburg is gebruikt als inspiratie voor de ontwikkeling van het gebied waar veel industrieel erfgoed staat. De monumentale gebouwen in het gebied brachten vele uitdagingen mee, met name voor rendabiliteit en gebruik. Het koersplan van de gemeente Tilburg vormt een belangrijke leidraad bij de herontwikkeling van het spoorgebied. Er is een nieuw bestemmingsplan gemaakt om het gebied verder te ontwikkelen. Het bekendste voorbeeld van de geslaagde transformatie van de spoorzone is de LocHal, de oude werkplaats van de NS waar locomotieven werden ontwikkeld. Nu is de LocHal een stadsbibliotheek met bijzondere verbindende functies. De LocHal heeft in 2019 verschillende prijzen gewonnen zoals World’s Building of the Year, de publieksprijs van ‘BNA’s beste gebouw van het jaar’ en de juryprijs in de categorie leefbaarheid en sociale cohesie, de internationale architectuurprijs The Plan, een Gulden Feniks, de Dezeen Award voor Architectuur in de categorie ‘rebirth projects’, en de prijs voor creatief hergebruik van het World Festival of Interiors. Alle reden voor een bezoekje aan dit bijzondere gebied en gebouw!

Startdatum

Donderdag 11 juni 2020

Tijdstip

13.30 - 16.15 uur

Locatie

LocHal, De Glazen zaal (Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG te Tilburg)

Prijs
 0,00excl. BTW
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 0,00 excl. BTW
Aantal deelnemers

50

Soort

VBR / VBR-A

Doelgroep

Advocatuur | Juristen werkzaam bij de overheid | Bedrijfsjuristen | Juridische professionals

Niveau

Basis

Rechtsgebieden

13.00 - 13.30 uur ontvangst
13.30 - 15.00 uur inleiding
15.00 - 16.15 uur rondleiding
Vanaf 16.15 uur netwerkborrel

Let op: bij deelname aan een VBR seminar zonder voorafgaande inschrijving (indien en voor zover plek) zal € 25,00 administratiekosten/cateringkosten in rekening worden gebracht. Indien u na inschrijving geen bevestiging ontvangt, neemt u dan even contact met ons op. 

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de VBR (Vereniging voor Bouwrecht).

Voor meer informatie over het lidmaatschap van de Vereniging voor Bouwrecht zie: http://www.verenigingvoorbouwrecht.nl/lidmaatschap/

Deelname is gratis, maar inschrijven is opdagen: don’t spoil the party!

Annuleringen kunnen tót woensdag 4 juni  schriftelijk (onderwijs@ibr.nl) worden doorgegeven. Komt uw annulering na die datum of komt u op de dag zelf niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt € 25,- administratiekosten/cateringkosten in rekening te brengen.

Voorwaarden: Aan de hand van artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur dient u zelf te beoordelen of de bijeenkomst voldoet aan de voorwaarden voor puntwaardigheid.
Voldoet de bijeenkomst aan de voorwaarden uit voornoemd artikel en bent u van mening dat het volgen of geven van de bijeenkomst uw vakbekwaamheid ten goede komt, dan mag u zelf het aantal opleidingspunten berekenen. Het volgen van één netto uur onderwijs kwalificeert voor één opleidingspunt, voor het geven van onderwijs kan één opleidingspunt per half uur gedoceerd onderwijs toegekend worden. U dient te kunnen aantonen dat het onderwijs daadwerkelijk is gevolgd, hiertoe dient u bij inschrijving het programma waaruit blijkt welke onderwerpen zijn behandeld, welke docenten hebben opgetreden en op welke tijden de onderwerpen hebben plaatsgevonden (dit laatste zodat u zelf het aantal netto uren onderwijs kunt bepalen) te bewaren en bij aankomst en vertrek de presentielijst te tekenen. Indien u de presentielijst heeft getekend, ontvangt u digitaal na de bijeenkomst een certificaat van deelname. De opleidingspunten dient u vervolgens zelf in de jaarlijkse controle (CCV) op te voeren. http://regelgeving.advocatenorde.nl/content/artikel-44-opleidingspunten-0

11
juni
2020
 0,00excl. BTW

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Inschrijven

Deelnemer

Zal niet getoond worden.