Abonnementen op onze kennisproducten

Als kennisleverancier op het gebied van het privaat- en publiekrechtelijk bouwrecht bieden wij verschillende abonnementsvormen aan. Deze hebben allemaal gemeen dat de online versies van deze bronnen zijn ondergebracht in ons kennisportaal IBR Tracker. Schematisch ziet dit er als volgt uit:

IBR Tracker

Met een abonnement op IBR Tracker krijg je toegang tot alle online kennisproducten van het Instituut voor Bouwrecht (Tijdschrift voor Bouwrecht (incl. volledige archief), Actualiteiten Bouwrecht, Bouwrecht Monografieën, VBR preadviezen, IBR publicaties, IBR praktijkboeken, IBR cahiers, feestbundels en redes). Zodra nieuwe titels beschikbaar komen, worden deze automatisch en zonder meerkosten toegevoegd aan de licentie. De prijs van een licentie is afhankelijk van het aantal (relevante) fee earners/gebruikers in jouw organisatie. Vraag via onderstaande button geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Het is ook mogelijk om enkel een abonnement op het Tijdschrift voor Bouwrecht en/of Actualiteiten Bouwrecht te nemen. Onze overige (online) publicaties zijn eveneens per titel aan te schaffen. Bij afname van een licentie ontvang je van ons een directe link naar de desbetreffende publicatie in het kennisportaal IBR Tracker. Meer informatie over deze afzonderlijke producten is hieronder opgenomen.

Tijdschrift voor Bouwrecht

Als sinds 1964 is het Instituut voor Bouwrecht inhoudelijk betrokken bij het tijdschrift Bouwrecht. Vanaf 2008 wordt het tijdschrift in eigen beheer uitgegeven onder de naam ‘Tijdschrift voor Bouwrecht’. Maandelijks verschijnt dit periodiek met vakliteratuur en rechtspraak op het gebied van het publiek- en privaatrechtelijke bouwrecht. Actuele onderwerpen op deze vakgebieden worden zowel wetenschappelijk als ook praktijkgericht besproken door (juridische) experts. De redactieraad ziet erop toe dat elk artikel aan de hoogste eisen voldoet. Met een abonnement op de online versie krijg je tevens toegang tot het gehele archief vanaf 1972.

Het Tijdschrift voor Bouwrecht kan zowel los als in combinatie met de andere online kennisbronnen worden afgesloten. Klik op de button hieronder voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen en de daarbij behorende kosten.

Abonneren op TBR

Actualiteiten Bouwrecht

Actualiteiten Bouwrecht is de online nieuwsdienst van het Instituut voor Bouwrecht (ISSN: 1874-5032) en is eveneens te vinden in het kennisportaal IBR Tracker (waarin ook het Tijdschrift voor Bouwrecht en online versies van alle andere online IBR publicaties zijn te doorzoeken en raadplegen).

Dagelijks lees je in Actualiteiten Bouwrecht het laatste (bouwrechtelijke) nieuws, jurisprudentiesamenvattingen, vakliteratuur (ook signaleringen van vakliteratuur verschenen bij andere uitgevers) en wet- en regelgeving op het gebied van publiek- en privaatrechtelijk bouwrecht.

Wekelijks ontvangen abonnees op dit product een attendering per e-mail met de meest recent geplaatste items. Deze e-mailattendering van Actualiteiten Bouwrecht is overigens kosteloos! Voor toegang tot de meer uitgebreide versie is daarentegen een abonnement nodig. Klik op de button hieronder voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen (waaronder de gratis e-mailattendering).

Abonneren op Actualiteiten Bouwrecht

Boeken

Het Instituut voor Bouwrecht beschikt over een eigen uitgeverij die met grote regelmaat publiceert op het gebied van het publiek- en privaatrechtelijke bouwrecht. Denk hierbij aan Bouwrecht Monografieën, VBR preadviezen, IBR publicaties, IBR praktijkboeken, IBR cahiers, feestbundels en redes. De online versies van deze publicaties zijn opgenomen in ons kennisportaal IBR Tracker. Mocht je geïnteresseerd zijn in de online versie van een losse titel, kijk dan bij het desbetreffende boek in onze webshop naar de verschillende bestelmogelijkheden. Nadat het bestelproces is doorlopen, ontvang je een link om het account op IBR Tracker te completeren. Als deze stap is doorlopen kun je met de directe link (die te vinden is in de orderbevestiging) het boek online doorzoeken en raadplegen.

Een andere mogelijkheid is uiteraard om een abonnement te nemen op IBR Tracker. Meer informatie hierover vind je hierboven op deze pagina.

IBR publicatie overzicht

Content Integrators (Legal Intelligence en Rechtsorde)

Met een abonnement bij één van deze ‘content integrators’ kun je met één zoekopdracht een schat aan vakliteratuur van verschillende uitgevers doorzoeken, mits je uiteraard een onderliggend abonnement hebt bij deze uitgevers. Ook onze kennisproducten zijn met beide content integrators doorzoek- en raadpleegbaar.

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over één of meer (online) producten? Bel (070-3245544) of mail (publicaties@ibr.nl) gerust naar het Instituut voor Bouwrecht of stap eens bij ons binnen als je toch in de buurt bent. De koffie staat altijd klaar.