Korting op deelnameprijzen

DRIE DAGDELEN DEAL:

Combineer met de Drie Dagdelen Deal waar u belangstelling voor heeft uit het onderwijsaanbod voorjaar 2021 voor de scherpe prijs van € 1050,- excl. BTW. De Drie Dagdelen Deal is alleen van toepassing op één en dezelfde deelnemer die middels één inschrijving drie dagdelen bestelt.
Advocaten kunnen met deze deal in een keer het minimale vereiste aantal punten behalen in een NOvA rechtsgebied.
De bijeenkomsten met 3 of 4 PO-punten tellen als één dagdeel en de bijeenkomsten met 6 PO-punten tellen als twee dagdelen.

Gebruik de Drie Dagdelen Deal zo vaak u wilt. U kunt kiezen uit het hele onderwijsprogramma, met uitzondering van de meerdaagse VBR-A/IBR Cursus Privaatrechtelijk bouwrecht, VBR-A/IBR Cursus Omgevingsrecht, IBR Cursus Algemeen Aanbestedingsrecht en de VBR-(A) bijeenkomsten. De korting wordt berekend over de deelnameprijs exclusief de eventuele kosten voor het papieren studiemateriaal/voorgeschreven boek.

Let op:
De Drie Dagdelen Deal is niet te combineren met andere kortingen (bv vroegboekkorting, combinatiekorting of staffelkorting). De meest voordelige combinatie zal voor u worden berekend. De Drie Dagdelen Deal korting geldt alleen op bijeenkomsten tot 31 juli 2021.

Op de Drie Dagdelen Deal zijn de voorwaarden onderwijs, zoals op de website vermeld van toepassing. 

Voor alle kortingen geldt dat dit bij uw bestelling op de website niet zichtbaar is, maar bij het verwerken van uw aanmelding in de database/factuur wordt doorgevoerd.

VROEGBOEKKORTING:

Bij aanmelding voor bijeenkomsten in het voorjaar van 2021 krijgt u, indien u zich vóór 31 december 2020 aanmeldt, 10% korting op de prijs per bijeenkomst. Deze korting wordt bij het verwerken van de factuur doorgevoerd. De korting wordt berekend over de deelnameprijs exclusief de eventuele kosten voor het papieren studiemateriaal.

Voor alle kortingen geldt dat dit bij uw bestelling op de website niet zichtbaar is, maar bij het verwerken van uw aanmelding in de database/factuur wordt doorgevoerd.

Volledige onderwijsaanbod