Korting op deelnameprijzen

VROEGBOEKKORTING

Bij aanmelding voor bijeenkomsten/cursussen in het najaar van 2024 krijgt u, als u zich vóór 1 juni 2024 aanmeldt, 10% korting op de prijs per bijeenkomst/cursus. De vroegboekkorting geldt niet voor het Congres: De eerste ervaringen met de Omgevingswet op 22 november 2024. Bij aanmelding voor bijeenkomsten/cursussen in het najaar van 2024 krijgt u, als u zich vóór 1 juni 2024 aanmeldt, 10% korting op de prijs per bijeenkomst/cursus. De korting wordt berekend over de deelnameprijs exclusief de eventuele kosten voor het papieren studiemateriaal en is niet te combineren met andere kortingen.

STAFFELKORTING

Bij aanmelding van 3 of meer deelnemers uit dezelfde organisatie en voor dezelfde bijeenkomst krijgt u 10% korting per deelnemer.
Bij aanmelding van 5 of meer deelnemers uit dezelfde organisatie en voor dezelfde bijeenkomst krijgt u 15% korting per deelnemer.
Bij aanmelding van 8 of meer deelnemers uit dezelfde organisatie en voor dezelfde bijeenkomst krijgt u 20% korting per deelnemer.
Bij aanmelding van 10 of meer deelnemers uit dezelfde organisatie en voor dezelfde bijeenkomst krijgt u 25% korting per deelnemer.

Ook voor de staffelkorting geldt, dat deze niet te combineren is met andere kortingen.

Voor alle kortingen geldt dat dit bij uw bestelling op de website niet zichtbaar is, maar bij het verwerken van uw aanmelding in de database/factuur wordt doorgevoerd.

Volledige onderwijsaanbod