Korting op deelnameprijzen

VROEGBOEKKORTING:

Bij aanmelding voor bijeenkomsten in het najaar van 2019 krijgt u, indien u zich vóór 1 juli 2019 aanmeldt, 10% korting op de prijs per bijeenkomst. Deze korting wordt bij het verwerken van uw aanmelding doorgevoerd. De korting wordt berekend over de deelnameprijs exclusief de eventuele kosten voor het papieren studiemateriaal.

DRIE DAGDELEN DEAL:

Combineer met de Drie Dagdelen Deal waar u belangstelling voor heeft uit het onderwijsaanbod najaar 2019 voor de scherpe prijs van € 999,- excl. BTW. De Drie Dagdelen Deal is alleen van toepassing op bijeenkomsten die middels één inschrijving worden besteld. Advocaten kunnen met deze deal in een keer het minimale vereiste aantal punten behalen in een NOvA rechtsgebied.

Gebruik de Drie Dagdelen Deal zo vaak u wilt. U kunt kiezen uit het hele najaarsprogramma, met uitzondering van de meerdaagse VBR-A/IBR Cursus Omgevingsrecht en VBR-A/IBR Cursus Privaatrecht.

Let op:
De Drie Dagdelen Deal is niet te combineren met andere kortingen (bv vroegboekkorting, combinatiekorting of staffelkorting).
Op de Drie Dagdelen Deal zijn de voorwaarden onderwijs, zoals op de website en in het programmaboekje vermeld van toepassing.

Volledige onderwijsaanbod