Korting op deelnameprijzen

DRIE DAGDELEN DEAL:

Combineer met de Drie Dagdelen Deal waar u belangstelling voor heeft uit het onderwijsaanbod najaar 2019 voor de scherpe prijs van € 999,- excl. BTW. De Drie Dagdelen Deal is alleen van toepassing op bijeenkomsten die middels één inschrijving worden besteld. Advocaten kunnen met deze deal in een keer het minimale vereiste aantal punten behalen in een NOvA rechtsgebied.

Gebruik de Drie Dagdelen Deal zo vaak u wilt. U kunt kiezen uit het hele najaarsprogramma, met uitzondering van de meerdaagse VBR-A/IBR Cursus Omgevingsrecht, VBR-A/IBR Cursus Privaatrecht, de bijeenkomst op 2 oktober 2019 Bouwtechniek voor juristen en de bijeenkomst op 5 november 2019 over de PAS.

Let op:
De Drie Dagdelen Deal is niet te combineren met andere kortingen (bv vroegboekkorting, combinatiekorting of staffelkorting).
Op de Drie Dagdelen Deal zijn de voorwaarden onderwijs, zoals op de website en in het programmaboekje vermeld van toepassing.

VROEGBOEKKORTING:

Bij aanmelding voor bijeenkomsten in het voorjaar van 2020 (met uitzondering van het congres Omgevingsplan op 7 februari 2020) krijgt u, indien u zich vóór 1 november 2019 aanmeldt, 10% korting op de prijs per bijeenkomst. Deze korting wordt bij het verwerken van uw aanmelding doorgevoerd. De korting wordt berekend over de deelnameprijs exclusief de eventuele kosten voor het papieren studiemateriaal.

 

Voor alle kortingen geldt dat dit bij uw bestelling op de website niet zichtbaar is, maar bij het verwerken van uw aanmelding in de database wordt doorgevoerd. 

Volledige onderwijsaanbod