Vacature

Het Instituut voor Bouwrecht zoekt studenten die onderwijsbijeenkomsten willen begeleiden!

 

Het Instituut voor Bouwrecht (IBR) is een onafhankelijk kenniscentrum op het gebied van publiek- en privaatrechtelijk bouwrecht. Naast het verrichten van wetenschappelijk onderzoek voert het IBR de Redactie van het Tijdschrift voor Bouwrecht, tezamen met diverse andere publicaties op het gebied van bouwrecht. Daarnaast verschijnt wekelijks de digitale nieuwsbrief Actualiteiten Bouwrecht en verzorgt het bouwrechtelijke onderwijsbijeenkomsten.

 

Voor de begeleiding van de onderwijsbijeenkomsten zoeken wij studenten die:

  • het visitekaartje willen zijn van het IBR;
  • flexibel, initiatiefrijk en enthousiast zijn;
  • zelfstandig kunnen werken en
  • in het bezit zijn van een OV-kaart.

De werkzaamheden houden onder andere in dat de student deelnemers ontvangt, eventuele vragen van deelnemers en docenten beantwoordt, waar nodig, bijstaat met het oog op een voorspoedig verloop van de onderwijsbijeenkomsten.

 

Studenten ontvangen een ruime vergoeding in een VVV-cadeaukaart en kunnen indien het onderwerp interessant is kosteloos deelnemen aan de onderwijsbijeenkomsten of tijdens de bijeenkomst studeren. Tevens ontvangen studenten na het volgen van onderwijsbijeenkomsten op verzoek een certificaat van deelname.

 

Ben of ken jij iemand die interesse heeft in deze functie, neem dan contact op met het secretariaat van het Instituut voor Bouwrecht: e-mail onderwijs@ibr.nl. Graag je telefoonnummer in de mail vermelden.