VBR-A/IBR Cursus Privaatrechtelijk bouwrecht 2020

nog niet bekend
  • Waardering 8,1

In deze meerdaagse verdiepingscursus (8 dagdelen) worden de volgende onderwerpen behandeld: bouwcontracten (de basisbeginselen van het bouwrecht en overzicht van verschillende contractmodellen), capita selecta van het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht, ontwerpfase/adviseursrecht, de voorbereiding van de aannemingsovereenkomst, DBFMO-contracten, ontwerp- en uitvoeringsverplichtingen van partijen bij de aannemingsovereenkomst, bouwfinanciering (tijd, stagnatie, escalatie, prijs van het werk, aanspraak op vergoeding, meer en minder werk), garanties en verzekeringen en het bouwprocesrecht.

Verondersteld wordt dat de deelnemer basiskennis heeft op het terrein van het privaatrechtelijk bouwrecht. Na het volgen van deze cursus heeft u een diepgaand overzicht en inzicht in het brede gebied van het privaatrecht. De cursus wordt in de vorm van interactieve hoorcolleges gegeven met discussies en casusbehandelingen in combinatie met zelfwerkzaamheid (voorbereiding van de colleges) door de deelnemers.

Zodra het programma rond is voor de VBR-A/IBR Cursus Privaatrechtelijk bouwrecht 2020 zal deze pagina worden aangepast. De cursus zal naar verwachting begin april van start gaan.

Mocht u belangstelling hebben in het volgen van deze cursus dan kunt u een mail sturen naar onderwijs@ibr.nl. U ontvangt van ons dan bericht zodra het programma gereed is.

Ter informatie treft u hier het programma van de cursus van 2019 aan.

Startdatum

Woensdag 1 april 2020

Tijdstip

16.00 - 21.00 uur

Dagdelen

8

Locatie

nog niet bekend

Prijs
 2.775,00excl. BTW incl. digitaal studiemateriaal, diner, borrel op de laatste cursusdag en het examen
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 175,00 excl. BTW
Aantal deelnemers

30

Doelgroep

Advocaten met tenminste een voltooide stage-opleiding | Academisch geschoolde (bedrijfs)juristen met tenminste drie jaar relevante werkervaring

Niveau

Verdieping

Soort

Cursussen

Rechtsgebieden
,

15.30 - 16.00 uur ontvangst
16.00 - 18.00 uur behandeling cursusonderdeel
18.00 - 19.00 uur diner
19.00 - 21.00 uur behandeling cursusonderdeel

1
april
2020
 2.775,00excl. BTW incl. digitaal studiemateriaal, diner, borrel op de laatste cursusdag en het examen

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Deelnemer

Zal niet getoond worden.