Online Juridische aspecten van de gevolgen van Covid-19 voor de bouw

Online real-time en interactief

Bijna alle bouwprojecten hebben of krijgen te maken met de gevolgen van het Coronavirus. Dat leidt tot veel vragen: mag de gunning worden uitgesteld, als een opdracht nog niet is verstrekt? Hoe dient bij de aanbesteding rekening te worden gehouden met de gevolgen, en hoe verwerk je de mogelijke gevolgen in de aanbieding? Wie is verantwoordelijk als de uitvoering geheel of gedeeltelijk moet worden voortgezet en wanneer moet het werk worden opgeschort? Wanneer is sprake van overmacht of van onvoorziene omstandigheden? Welke beslissing neem je als opdrachtgever en welke laat je aan de aannemer? Wie is voor welke kosten verantwoordelijk?

Vaak is er geen pasklaar antwoord, wel zijn er een aantal algemene tips die in acht kunnen worden genomen. In deze online (en realtime) te volgen bijeenkomst worden deze, en andere, vragen behandelt aan de hand van de UAV 2012, UAV-GC 2005 en het BW.

U krijgt concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Startdatum

Dinsdag 7 april 2020

Tijdstip

13.30 - 17.00 uur

Locatie

Online real-time en interactief

Prijs
 295,00 395,00excl. BTW
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 0,00 excl. BTW
NOvA punten

3

Rechtsgebieden
3

mr. R.G.T. (Rob) Bleeker

Advocaat Rozemond Advocaten

mr. A.F.J. (Arno) Jacobs

Advocaat Rozemond Advocaten

mr. D.R. (Daan) Versteeg

Advocaat Rozemond Advocaten
7
april
2020
 295,00 395,00excl. BTW

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Deelnemer

Gerelateerde publicatie(s)

Zal niet getoond worden.