Afscheidsrede prof. mr. dr. M.A.B. Chao-Duivis

TU Delft

Sinds 2004 bekleed Monika Chao-Duivis de leerstoel Bouwrecht aan de Technische Universiteit Delft. Daar komt eind oktober 2019 een einde aan: op 25 oktober spreekt Monika Chao-Duivis haar afscheidsrede uit.

Monika Chao-Duivis zegt hierover: ‘Het was een fantastisch tijd, waarin ik vooral zelf heel veel heb geleerd. Voor de bouwrecht jurist, die naast het bouwrecht ook wil weten wat anderen dan juristen in dit mooie vakgebied bezighoudt en wat hun onderzoeksvragen zijn, is deze leerstoel bij de Faculteit Bouwkunde, Afdeling Management in the Built Environment, ‘the place to be’. Ik heb nog geen titel voor mijn afscheidsrede. Die hoop ik medio augustus wel te hebben, want dan gaan de uitnodigingen de deur uit. Ik probeer zoveel mogelijk mensen persoonlijk uit te nodigen. Maar ongetwijfeld ga ik velen over het hoofd zien, die ik toch wel graag zou willen zien op die dag. Linkedin helpt dit probleem op te lossen’.

 

Er is nog meer die week: de dag voor mijn afscheid is er het Europese congres: Legal implications of climate change: the case for circularity. Ook in Delft en gratis toegankelijk. Ook daar hoop ik velen van u te mogen ontmoeten en uiteraard de dag erna!!

Zet deze datum in uw agenda. Aanmelden is niet nodig/mogelijk.

Startdatum

Vrijdag 25 oktober 2019

Einddatum

Vrijdag 25 oktober 2019

Locatie

TU Delft

Prijs
 0,00excl. BTW
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 0,00 excl. BTW
Rechtsgebieden
, ,

prof. mr. dr. M.A.B. (Monika) Chao-Duivis

Monika Chao-Duivis Directeur Instituut voor Bouwrecht en Hoogleraar bouwrecht TU Delft.
25
oktober
2019
 0,00excl. BTW

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Zal niet getoond worden.