Afscheidsrede prof. mr. dr. M.A.B. Chao-Duivis

TU Delft, Aula (auditorium/3e etage), Mekelweg 5 te Delft

Sinds 2004 bekleed Monika Chao-Duivis de leerstoel Bouwrecht aan de Technische Universiteit Delft. Daar komt eind oktober 2019 een einde aan: op 25 oktober spreekt Monika Chao-Duivis haar afscheidsrede uit.

Monika Chao-Duivis zegt hierover: ‘Het was een fantastisch tijd, waarin ik vooral zelf heel veel heb geleerd. Voor de bouwrecht jurist, die naast het bouwrecht ook wil weten wat anderen dan juristen in dit mooie vakgebied bezighoudt en wat hun onderzoeksvragen zijn, is deze leerstoel bij de Faculteit Bouwkunde, Afdeling Management in the Built Environment, ‘the place to be’. De titel van haar afscheidsrede is: ‘De zaak van de smeltende dinosaurus’. Belangstellenden zijn van harte welkom bij het uitspreken van de afscheidsrede. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Er is nog meer die week: de dag voor haar afscheid (24 oktober) is er het Europese congres: Legal implications of climate change: the case for circularity. Ook aan de TU Delft en eveneens gratis toegankelijk. Monika zal het zeer op prijs stellen u ook daar te treffen. Voor meer informatie over dit congres en aanmelden, klik hier. Deelnemers aan het ESCL congres krijgen gratis het boek ‘Sustainability projects in the Netherlands‘ uitgereikt.

Startdatum

Vrijdag 25 oktober 2019

Einddatum

Vrijdag 25 oktober 2019

Tijdstip

15.00 uur - 17.00 uur met aansluitend een borrel

Locatie

TU Delft, Aula (auditorium/3e etage), Mekelweg 5 te Delft

Prijs
 0,00excl. BTW
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 0,00 excl. BTW
Rechtsgebieden
, ,
25
oktober
2019
 0,00excl. BTW

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Gerelateerde publicatie(s)

Zal niet getoond worden.