2e VBR Seminar: Wonderwoods – civielrechtelijke aspecten (+ excursie) – VOLGEBOEKT

Jaarbeurs MeetUp, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6 te Utrecht

Op donderdag 22 juni a.s. organiseert de Vereniging voor Bouwrecht – voor het eerst sinds 2019 – weer een excursie. We bezoeken het project Wonderwoods: twee groene torens in aanbouw in hartje Utrecht; op loopafstand van station Utrecht Centraal. Onderdeel van Wonderwoods is een verticaal bos van bomen en planten aan de gevel van één van de gebouwen; dat zal in de toekomst door abseilende hoveniers worden onderhouden. De ontwikkeling van Wonderwoods ging gepaard met verschillende civielrechtelijke uitdagingen. Interessant zijn bijvoorbeeld de langjarige garanties die zijn afgegeven voor het behoud en het onderhoud van het verticale bos. Interessant is ook de verdeling van verantwoordelijkheden binnen de verschillende splitsingen in appartementsrechten.

Barbara Renssen (VolkerWessels) en George van Scheijndel (Kondor Wessels Amsterdam) informeren ons over dit bijzondere project en over enkele civielrechtelijke vraagstukken die zich bij de ontwikkeling hebben voorgedaan. Aansluitend bekijken we het project van dichtbij op de bouwplaats.

Op de bouwplaats is het dragen van veiligheidsschoenen en een helm verplicht. Geef bij uw aanmelding dus aan wat uw schoenmaat is of dat u in uw eigen veiligheidsschoenen en -helm voorziet.

Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen aan deze excursie. Bij overtekening zal er worden geloot op of rond 5 juni 2023.

Startdatum

Donderdag 22 juni 2023

Tijdstip

13.30 - 17.30 uur met aansluitend borrel

Locatie

Jaarbeurs MeetUp, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6 te Utrecht

Prijs
 0,00excl. BTW
Papieren exemplaar studiemateriaal prijs
 0,00 excl. BTW
Aantal deelnemers

100

Soort

VBR / VBR-A

Doelgroep

Advocatuur | Juristen werkzaam bij de overheid | Bedrijfsjuristen | Juridische professionals

Niveau

Basis

Rechtsgebieden

13.30 - 14.00 uur ontvangst
14.00 - 15.30 uur inleidingen
15.30 - 16.00 uur verplaatsing naar locatie
16.00 - 17.00 uur rondleiding
vanaf 17.30 uur terug naar vergader locatie en aansluitend borrel

Let op: bij deelname aan een VBR seminar zonder voorafgaande inschrijving (indien en voor zover plek) zal € 45,00 administratiekosten/cateringkosten in rekening worden gebracht. Indien u na inschrijving geen bevestiging ontvangt, neemt u dan even contact met ons op. 

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de VBR (Vereniging voor Bouwrecht).

Voor meer informatie over het lidmaatschap van de Vereniging voor Bouwrecht zie: http://www.verenigingvoorbouwrecht.nl/lidmaatschap/

Deelname is gratis, maar inschrijven is opdagen: don’t spoil the party!

Annuleringen kunnen tót woensdag 15 juni 2023 schriftelijk (onderwijs@ibr.nl) worden doorgegeven. Komt uw annulering na die datum of komt u op de dag zelf niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt € 45,- administratiekosten/cateringkosten in rekening te brengen.

Voorwaarden: Aan de hand van artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur dient u zelf te beoordelen of de bijeenkomst voldoet aan de voorwaarden voor puntwaardigheid.
Voldoet de bijeenkomst aan de voorwaarden uit voornoemd artikel en bent u van mening dat het volgen of geven van de bijeenkomst uw vakbekwaamheid ten goede komt, dan mag u zelf het aantal opleidingspunten berekenen. Het volgen van één netto uur onderwijs kwalificeert voor één opleidingspunt, voor het geven van onderwijs kan één opleidingspunt per half uur gedoceerd onderwijs toegekend worden. U dient te kunnen aantonen dat het onderwijs daadwerkelijk is gevolgd, hiertoe dient u bij inschrijving het programma waaruit blijkt welke onderwerpen zijn behandeld, welke docenten hebben opgetreden en op welke tijden de onderwerpen hebben plaatsgevonden (dit laatste zodat u zelf het aantal netto uren onderwijs kunt bepalen) te bewaren en bij aankomst en vertrek de presentielijst te tekenen. Indien u de presentielijst heeft getekend, ontvangt u digitaal na de bijeenkomst een certificaat van deelname. De opleidingspunten dient u vervolgens zelf in de jaarlijkse controle (CCV) op te voeren. http://regelgeving.advocatenorde.nl/content/artikel-44-opleidingspunten-0

22
juni
2023
 0,00excl. BTW

Indien u met meerdere deelnemers wilt deelnemen dan verzoeken wij u het aantal op te hogen en de gegevens van de andere deelnemers hieronder in te vullen. Uw adresgegevens vult u in bij het afronden van de bestelling.

Inschrijven

Deelnemer

Zal niet getoond worden.