Bliyoo app

Het Tijdschrift voor Bouwrecht alsmede diverse IBR publicaties zijn ook verkrijgbaar voor tablets (ipad en android toestellen) middels de gratis Bliyoo app van Bruna. Hoewel deze app erop is gericht om middels een maandabonnement onbeperkt boeken te lezen, kan deze app ook zonder Bliyoo abonnement worden gebruikt voor het lezen van het Tijdschrift voor Bouwrecht en andere IBR publicaties op een tablet, mits u hiervoor uiteraard een licentie heeft ontvangen van ons.

IBR Titels die beschikbaar zijn voor tablets zijn te herkennen aan deze besteloptie in de webshop:

               
Na het afronden van een bestelling zal per e-mail direct een licentiecode worden gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Na het koppelen van deze licentie aan uw account wordt de bestelde titel meteen 'bezorgd' op de virtuele deurmat.

Hoe werkt het?

 1. Als u de gratis app Bliyoo nog niet geïnstalleerd heeft op uw tablet dient u dit eerst te doen. Dit kan hier voor Ipads, en hier voor Android toestellen.
 2. Maak vervolgens een account aan op https://bliyoo.bruna.nl/ of in de app zelf (controleer uw e-mailbox aangezien er mogelijk een e-mail wordt gestuurd om uw registratie te bevestigen).
 3. Bij het inloggen op uw tablet kiest u voor 'Bruna.nl account':

   
 4. Klik daarna op de van ons per e-mail ontvangen link met de licentiecode. Hiermee koppelt u de licentie op een bepaalde titel aan uw account. Nu opent de webpagina van Tablisto Bruna:
 5. Mits u bent ingelogd op de Bliyoo app (met dezelfde gegevens als waarmee u zich heeft registreerd bij stap 2, verschijnt de desbetreffende titel automatisch op uw tablet bij 'Mijn Leestafel':

   
 6. Als u nogmaals op het omslag van de aangeschafte titel klikt, zal deze worden gedownload op uw tablet. Het omslag zal nu feller oplichten.
 7. De publicatie is nu gereed om te worden gelezen.