IBR Tracker | Het online kenniscentrum van het Instituut voor Bouwrecht

IBR Tracker is het online kenniscentrum van het Instituut voor Bouwrecht. Met één zoekopdracht kunt u ‘full text’ zoekopdrachten uitvoeren in alle online bronnen van het IBR. Dit zijn op dit moment het Tijdschrift voor Bouwrecht, de IBR Publicaties (zoals Bouwrecht Monografieën, IBR Praktijkboeken, Feestbundels, IBR Cahiers en VBR Preadviezen), Actualiteiten Bouwrecht, speciaal samengestelde Kennisdossiers en de IBR Bibliotheekcatalogus. Deze content is deels vrij beschikbaar, zoals de (afscheids)redes van hoogleraren op het gebied van het privaat- of publiekrechtelijke bouwrecht. Voor het overige deel is een (aanvullend) abonnement of licentie noodzakelijk.

IBR Tracker logo

Hieronder treft u een korte instructievideo aan over het gebruik van IBR Tracker:

Abonnementsvormen

Content in IBR Tracker is onderverdeeld in deze productgroepen:

  • Tijdschrift voor Bouwrecht (incl het digitale archief van het tijdschrift Bouwrecht tot en met 2007)
  • Actualiteiten Bouwrecht (dagelijks worden nieuwsberichten online geplaatst, wekelijks wordt een attendering verzonden waarin alle in die week geplaatste berichten zijn opgenomen)
  • IBR publicaties, zoals Bouwrecht Monografiën, IBR Praktijkboeken, IBR Cahiers, Redes, Feestbundels
  • Kennisdossiers (door redactie samengestelde mappen over diverse actuele onderwerpen) 
  • IBR bibliotheekcatalogus (kosteloos te raadplegen)

Waarom zelfstandig gevestigd advocaat mr. ing. Jos van de Vijver gekozen heeft voor IBR Tracker:

 

Online toegang tot het Tijdschrift voor Bouwrecht, Actualiteiten Bouwrecht en het Virtueel Kenniscentrum is mogelijk op basis van een (jaar)abonnement. De IBR publicaties zijn zowel op basis van een (jaar)abonnement beschikbaar, als per afzonderlijke titel tegen een eenmalig vast bedrag. Het is ook mogelijk om voor alle content in IBR Tracker een licentie aan te schaffen middels een (jaar)abonnement. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via publicaties@ibr.nl.