Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
In het station loopt u vanaf de sporen naar rechts naar het Anna van Buerenplein. Aan uw rechterhand ziet u het gebouw van de Universiteit Leiden en de ingang van New Babylon is na circa 50 meter aan uw linkerhand (Offices Anna van Buerenplein 21-50).
In het gebouw neemt u de lift of trap naar de 2e verdieping en volgt u de borden Bezoekersbalie/Center Offices 1. Rechtsachter de bezoekersbalie bevinden zich de liften naar de 10 etage waar het Instituut voor Bouwrecht gehuisvest is.

Ook is het mogelijk om New Babylon te bereiken via de voorzijde van station Den Haag Centraal (via het Koningin Julianaplein). New Babylon ligt direct aan uw rechterhand. Via het atrium gaat u met de roltrappen twee verdiepingen omhoog en volgt u de borden Center Offices 1 naar de 2e verdieping. Rechtsachter de bezoekersbalie bevinden zich de liften naar de 10 etage waar het Instituut voor Bouwrecht gehuisvest is.

Met de auto
New Babylon ligt vlakbij de Utrechtsebaan die aansluit op de snelwegen A4 en A12 van en naar het centrum van de stad. De Q-Park CS - New Babylon parkeergarage heeft een ingang vanaf de Prinses Irenestraat (ingang via de Bezuidenhoutseweg) en vanaf de Prins Willem Alexanderweg (ventweg van het Prins Bernhardviaduct).
Wanneer u via uw navigatiesysteem rijdt, dient u Prinses Irenestraat (is Q-park parkeergarage) als bestemming te kiezen.

VANAF UTRECHT ROTTERDAM EN AMSTERDAM
Vanuit richting Utrecht (A12), Rotterdam (A13) en Amsterdam (A4) volgt u de A12. Vanaf de A12 neemt u afslag 2 Centrum - CS. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf (sorteer voor op de tweebaan voor linksaf). Het 1e stoplicht rechtdoor richting Prins Bernhardviaduct en direct rechts aanhouden (fietspad oversteken bij Koninklijke Bibliotheek). U gaat de Prins Willem Alexanderweg (ventweg) op. De ingang van Q-Park CS - New Babylon bevindt zich links onder het viaduct. In de parkeergarage komt u aan op niveau -2.Vanuit de parkeergarage neemt u de centrale lift naar de 2e verdieping van New Babylon en volgt u de borden Center Offices 1. Rechtsachter de bezoekersbalie bevinden zich de liften naar de 10 etage waar het Instituut voor Bouwrecht gehuisvest is.

VANUIT AMSTERDAM (A4) EN WASSENAAR
(N44) volgt u de Benoordenhoutseweg richting stadscentrum. U sorteert links voor richting A12 / Utrechtsebaan (Utrecht / Rotterdam) = Boslaan. U gaat NIET de Utrechtsebaan op maar u blijft rechts rijden op de ventweg. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf. Na circa 30 meter gaat u linksaf de Prinses Irenestraat in. Hier bevindt zich Q-Park CS – New Babylon. In de parkeergarage komt u aan op niveau -1. Van hieruit neemt u de centrale lift naar de 2e verdieping van New Babylon en volgt u de borden Center Offices 1. Rechtsachter de bezoekersbalie bevinden zich de liften naar de 10 etage waar het Instituut voor Bouwrecht gehuisvest is.

Download hier de routebeschrijving